• Text Hover
  • Text Hover
"Planinski dom"
Vila Breg je građena u tradicionalnom planinskom stilu, isključivo od prirodnih materijala. U enterijeru su korišćene ekološke boje za zidove, prirodni materijali i premazi na bio bazi kao i nameštaj od drveta i antialergijski i antibakterijski dušeci i jastuci.
Boravak u drvenom objektu povezan je sa mnogim pozitivnim emocijama. Miran, prostran i prirodan ambijent omogućava da se osećate opušteno. Takođe, drveni dizajn obezbeđuje odličan kvalitet vazduha u zatvorenom prostoru, bez emitovanja štetnih čestica i hemikalija.

Okružena je uređenim dvorištem, terasom i bazenom, te se svojom uslugom, ponudom i lokacijom zasigurno može nazvati pravom „malom fabrikom odmora“.
Vila Breg je idealno mesto u kome možete da uživate u odmoru sa vama dragim osobama, uz vrhunsku profesionalnu uslugu i kvalitet.U sklopu Vile Breg, nalazi se cafe-restoran. Gosti Vile, zakupom apartmana, obezbedili su sebi doručak u našem restoranu. Takođe, restoran je otvoren i za treća lica, koja nisu gosti Vile Breg. 

Gostima su na raspolaganju i dodatni zabavni sadržaji –  vožnja kvada i Hummer vozila.

Pravi odmor upotpunjuje naš bazen na otvorenom, sa ugrađenim grejačima vode, pomoću kojih se postiže prijatna, optimalna temperatura. 


Vila Breg je mesto na kome ćete garantovano uživati!


  


Napomena: U apartmanima je strogo zabranjeno pušenje! Apartmani su opremljeni alarmnim detektorima. Apartmani ne poseduju kuhinju. 

  • Text Hover
  • Text Hover