• Text Hover
  • Text Hover
"Planinski dom"
Vila Breg je građena u tradicionalnom planinskom stilu, isključivo od prirodnih materijala. U enterijeru su korišćene ekološke boje za zidove, prirodni materijali i premazi na bio bazi kao i nameštaj od drveta i antialergijski i antibakterijski dušeci i jastuci.
Boravak u drvenom objektu povezan je sa mnogim pozitivnim emocijama. Miran, prostran i prirodan ambijent omogućava da se osećate opušteno. Takođe, drveni dizajn obezbeđuje odličan kvalitet vazduha u zatvorenom prostoru, bez emitovanja štetnih čestica i hemikalija.

Okružena je uređenim dvorištem, terasom i bazenom, te se svojom uslugom, ponudom i lokacijom zasigurno može nazvati pravom „malom fabrikom odmora“.
Vila Breg je idealno mesto u kome možete da uživate u odmoru sa vama dragim osobama, uz vrhunsku profesionalnu uslugu i kvalitet.U sklopu Vile Breg, nalazi se cafe-restoran. Gosti Vile, zakupom apartmana, obezbedili su sebi doručak u našem restoranu. Takođe, restoran je otvoren i za treća lica, koja nisu gosti Vile Breg. 


Pravi odmor upotpunjuje naš bazen na otvorenom, sa ugrađenim grejačima vode, pomoću kojih se postiže prijatna, optimalna temperatura. 


Vila Breg je mesto na kome ćete garantovano uživati!


  


Napomena: U apartmanima je strogo zabranjeno pušenje! Apartmani su opremljeni alarmnim detektorima. Apartmani ne poseduju kuhinju. 

  • Text Hover
  • Text Hover